24h vuorokaudessa     0400 353 354

Autokorjaamo ma-pe klo 10-17   040 129 0020

SOS Hinaus

Apua nopeasti ja varmasti

SOS Hinaus palvelee Kuusamossa ja Pohjois-Pohjanmaalla

Hinauspalvelu H. Karjalainen kuuluu valtakunnalliseen SOS Hinaus -verkostoon. SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama tiepalveluverkosto ja siksi tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteissa pitää toimia.


Hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn aina suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei kuitenkaan ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, jotta tiedät etukäteen mitä maksat palvelusta.

Tiepalvelua kattavasti ja ripeasti

SOS Hinaus edustaa meille palvelumme korkeaa laatua. Me verkostoon kuuluvat yritykset pohjaamme toimintamme yleisiin laatuvaatimuksiin työturvallisuudesta, kalustosta, asiakaspalvelusta, varisteota ja ammattitaidosta. Kun valitset Hinauspalvelu H. Karjalaisen, valitset samalla SOS Hinauksen korkeatasoisen tiepalvelun.

Soita hinausauto ja apu on tulossa!

Näin tilaat tiepalvelun paikalle

Äh, auto hyytyi ja matkateko katkesi ikävästi kesken! Matka keskeytyessä aiheutuu useasti lisämurhetta. Miten saan auton pois tienposkesta, miten pääsen perille, kuka korjaa auton ja korvaako vakuutus? Vastaus on Hinauspalvelu H. Karjalainen ja kätevä tiepalvelu.

 1. Soita tiepalvelu 0400 353 354
 2. Kerromme toimintaohjeet ja kattaako vakuutuksesi hinauksen
 3. Autosi huolletaan paikan päällä tai kuljetetaan korjaamoon
 4. Sinä pääset perille sijaisautolla ja me hoidamme laskutuksen ja selvityksen vakuutusyhtiöllesi

SOS Hinaus auttaa ihmisiä. Toimintatapaamme kuuluu ensisijaisesti matkustajien turvallisuudesta huolehtiminen. Tiepalvelustamme saat tarvittaessa toimintaohjeet kuinka toimit turvallisesti esimerkiksi auton jättäessä ison tien varrelle. Hätätilanteessa kuitenkin soita aina hätänumeroon!


Mikäli vakuutuksesi on kunnossa, hoidamme vahingonkorvaus- ja laskutusasiat suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Sinulle ei siis synny yllättäviä kuluja. Silloinkin jos sinulla ei ole vakuutusta, kerromme aina etukäteen palvelun hinnan. Meidän kauttamme saat käyttöösi sijaisauton tai voit halutessasi myös valita taksin ja vakuutusesi korvaa kotimatkakulut. Mikäli sijaisauto ei kuulu vakuutuksesi piiriin, saat sen meidän kauttamme edulliseen hintaan.

SOS Hinaus Kuusamon toiminta-alue

 • Kuusamo
 • Posio
 • Pudasjärvi
 • Salla
 • Taivalkoski
 • Muut Kuusamon lähikunnat
 • Venäjän läntinen raja

Palvelua kokemuksella

Hannu Karjalainen on pitkän linjan hinausalan yrittäjä. Ennen paluutaan kotiseudulle Kuusamoon ja tiepalveluyrittäjäksi ryhtymistä, hän on ajanut hinausautoa pitkään jopa ulkomailla.


Hannu Karjalaisella on viisumi Venäjälle, joka mahdollistaa auton hakemisen korjaukseen myös itärajan toiselta puolelta. Kysy lisää autojen kotiuttamisesta.


Ota yhteyttä SOS Hinaukseen ja kerro miten voimme auttaa!
SOS Hinaus