24h vuorokaudessa     0400 353 354

Autokorjaamo ma-pe klo 10-17   040 129 0020

Etsitkö autovuokraamoa Kuusamossa tai Rukalla?

Autovuokraamo – Kuusamo ja Ruka

Scandia Rent on edullinen, joustava ja luotettava autovuokraamo Kuusamon ja Rukan seudulla. Meiltä voit vuokrata auton niin itsellesi, perheellesi kuin isommallekin seurueelle. Kuusamossa palvelemme kahdessa pisteessä: lentoaseman yhteydessä sekä Kuusamon keskustassa, matkailukeskuksen vieressä. Olemme avoinna kellon ympäri, joten voit varata auton etukäteen tai tulla vuokraamoomme koska vain.

Siistit, hyvin varustellut ja huolletut automme sopivat erinomaisesti niin vapaa-ajan kuin työmatkoille. Vuokraamoista onkin helppoa lähteä omalla vuokra-autolla kohti Rukan hiihtokeskusta sekä muita kohteita. Kysy meiltä myös matkailupalveluita!


Scandia Rent – Suomen vanhin autovuokraamoketju

Scandia Rent tunnetaan Suomen vanhimpana ja täysin kotimaisena autonvuokrausketjuna, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Koillismaalla ja Kuusamossa toimivat itsenäiset vuokraamot, joiden tiloissa toimivat myös rengas-, korjaamo- ja hinauspalvelut.


Autovuokraamomme Kuusamossa:

  • Scandia Rent, Revontulenkatu 5 – aivan linja-autoaseman eli matkailukeskuksen lähellä
  • Scandia Rent, Lentokentäntie – Kuusamon lentoaseman yhteydessä.

Vuokraamme autoja vuoden jokaisena päivänä, kaikkina kellonaikoina. Näin pääset matkaan juuri silloin, kun sinulle sopii.


Vuokra-autojen valikoimaamme kuuluvat:

  • Henkilöautot
  • Isommat henkilöauto
  • Tila-autot
  • Pakettiautot

Kaikki autot ovat omaa kalustoamme, josta pidämme hyvää huolta. Näin voit luottaa autojen turvallisuuteen ja toimintavarmuuteen sekä viihtyisään matkantekoon.


Kuusamosta Rukalle, Oulangan kansallispuistoon ja retkille

Vuokra-auto on mainio vaihtoehto silloin, kun saavut Kuusamoon lentäen tai linja-autolla tai suunnittelet matkaa isommalle seurueelle. Myös sukset, ruokatarvikkeet ja retkeilykamppeet kulkevat kätevästi mukana koko matkan ajan. Siispä pääset lähtemään hyvillä mielin Kuusamon autovuokraamosta Rukalle, Karhunkierrokselle sekä muihin kohteisiin!


Vuokra-auto sijaisautoksi ja tilapäiseen tarpeeseen

Auton vuokraus voi tulla kyseeseen myös silloin, kun oma autosi on huollossa tai korjauksessa. Hinauspalvelu H. Karjalaisen palveluihin kuuluu sijaisautopalvelu, ja jos vakuutuksesi kattaa sijaisauton, vuokraus on sinulle maksutonta. Jos vakuutus ei sitä kata, voit silti vuokrata meiltä sijaisauton edullisesti.

Onko vieraaksesi tulossa sukulaisia, ystäviä tai yritysvieraita? Vuokra-autoistamme löydät takuulla sopivan tila-auton tai edustusauton tarpeisiisi. Jos taas kaipaat pakettiautoa muuttoon, huonekalujen hakuun tai muuhun tavarankuljetukseen, Scandia Rentiltä saat vuokrapakun edulliseen hintaan käyttöösi.Vuokra-autot Scandia Rentistä