24h vuorokaudessa     0400 353 354

Autokorjaamo ma-pe klo 10-17   040 129 0020

Autokorjaamo

Apua nopeasti ja varmasti

Täyden palvelun Autokorjaamo Kuusamossa

Autokorjaamopalvelumme palvelee sekä tien päällä että huoltoliikkeessämme Kuusamossa. Hinauspalvelu H. Karjalainen on täyden palvelun autotalo, joka auttaa jos autosi simahtaa tienposkeen, avaimet jäivät autoon sisälle tai autosi on määräaikaishuollon tarpeessa. Toimimme Kuusamon lisäksi laajemmin Pohjois-Pohjanmaalla: Salla, Posio, Taivalkoski ja Ruka.

Soita huoltopalveluumme!

Asiantunteva autohuolto palveluksessasi

Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu hinauksen lisäksi auton korjaus- ja huoltopalvelut. Tarvittaessa hinaamme autosi korjaamoon. Kun tuot autosi meille korjaukseen, ei tarvitse jatkaa matkaa jalkaisin vaan saat käyttöösi sijaisauton.


Ammattitaitoiset autokorjaajamme hoitajat huoltotyöt ripeästi ja matkasi jatkuu entistä huolettomammin. Hoidamme määräaikaishuollot laadulla eikä sinun tarvitse välttämättä viedä autoasi hintavaan merkkihuoltamoon.


Hoidamme korjaustyöt asianmukaisella ja modernilla välineistössä. Meiltä löytyvät kaikki mitä nykyaikainen autotekniikka vaatii vikojen diagnosoimiseen. Hyvät ja monikäyttöiset tilamme mahdollistavat erilaisten laitteiden käyttämisen ja voimme huoltaa erilaisia ajoneuvoja aina henkilöautoista ja pakettiautoista pienkulkuneuvoihin.


Kattavat korjaamopalvelumme:

 • Määräaikaishuolto
 • Auton asennus- ja korjaustyöt
 • Vikadiagnostiikka
 • Katsastuspalvelut
 • Jarruhuollot
 • Suodatin- ja öljynvaihdot
 • Jakohihnatyöt
 • Rengaspalvelut
 • Renkaiden talvisäilytys rengashotellissa
 • Auton sähkötyöt
 • Pienet peltikorjaukset
 • Ilmastointihuollot
Pyydä tarjous autohuollosta!

Mutkaton ja nopea autokorjaamo

Käyttäessäsi Hinauspalvelu H. Karjalaisen autokorjaamopalveluja, voit luottaa palvelun laatuun ja ripeyteen. Pääsääntöisesti hoidamme erilaiset huoltotyöt ja korjaukset viikon sisällä. Ilmoitamme kuitenkin aina arvion työn hinnasta ja aikataulusta etukäteen.


Hinaus- ja korjauspalvelujen yhdistäminen mahdollistaa kaiken kattavan palvelun sekä tien päällä että liikkeessämme. Toteutamme kaiken yksittäisistä varaosista vaativiin remontteihin. Toimimme vuosien vankalla kokemuksella, löytäen haastavimmatkin viat huoltaen ne laadukkaalla työnjäljellä ja lopuksi täytämme huoltokirjat täsmällisesti.

Autoni on kattavan huollon tarpeessa, mutta tarvitsen autoa työmatkoihin mitä teen?

Ei hätää! Meillä toimii myös autovuokraamo, josta saat käyttöösi sijaisauton siksi ajaksi kun oma ajoneuvosi on meillä huollossa.


Voinko jättää toiset renkaat teille säilytykseen?

Ilman muuta. Kaikilla ei ole mahdollisuuksia säilöä renkaita kotona, joten palveluumme kuuluukin rengashotelli, jossa säilytämme kesä- tai talvirenkaasi toisen kauden aikana.


Minulla on uusi auto, mutta tarvitseeko minun käyttää se merkkihuoltamossa?

Ei tarvitse. Huoltaessasi autosi meidän asiantuntevassa autokorjaamossamme, saat yhtä laadukasta työn jälkeä kuin merkkiliikkeessäkin ja säilyttäen kuitenkin autosi arvon. Teemme aina täsmälliset huoltokirjaukset.

Haluatko kysyä lisää tai varata suoraan huoltoajan autokorjaamostamme?